We laten onze klanten graag aan het woord

Dat Sentimo radiatorbekleding de ideale oplossing voor u kan zijn, beslist u natuurlijk zelf.

Deze mensen kozen al voor Sentimo omwille van verschillende redenen: handig, zuinig, mooi, beperkte ingreep,… We geven u graag hun ervaringen mee.

Contacteer Ons

Kultuz bvba

03/886 00 51
Ruisbroek-Dorp 51A (Oud-Gemeentehuis)2870Puurs

De plaatsing is goed gelukt. Op zich was het niet moeilijk.
Het resultaat is inderdaad zeer geslaagd.
Groeten en tot binnenkort met de volgende bestelling 🙂

Dhr. Tim Van Den Broeck - Lint

De sentimo radiatorbekleding hebben we opgemerkt op een woonbeurs in Mechelen. Direct zagen we dat dit een perfecte oplossing was om onze oude radiatoren conform de nieuwe te hermaken.
Een mooi afgewerkt geheel alsof we nieuwe radiatoren hebben laten plaatsen.  Een relatief beperkte ingreep voor een redelijke prijs.

Dhr. Rudi Possemiers - Rumst

Daar de radiatoren reeds 24 jaar oud zijn en de kleur niet meer zo fris was, zocht ik naar een oplossing.
Nieuwe radiatoren, laten spuiten, enz…. tot ik op de site van Sentimo terecht kwam.
Ik heb dan contact opgenomen voor een offerte maar had liever een persoonlijk contact, ook voor de juiste afmetingen en om de kleur te bepalen.

Door dit persoonlijk contact, werd de juiste kleur bepaald volgens de verschillende ruimtes en ook de juiste afmetingen besproken.

Ik heb ook de plaatsing laten doen wat ook een voordeel is want geen levering aan huis of ophaling en verpakkingsmateriaal enz…. Een ander voordeel is ook, indien schade aan het materiaal zal het ook onmiddellijk vervangen worden.

Het geeft de ruimtes een mooie, nieuwe, frisse look.
Het is een prachtig concept en zeer zeker een aanrader. Snel en eenvoudig.

Nogmaals bedankt voor de uitstekende service.

Mevr. Elisabeth Naalden - Mechelen

Wij zijn zeer tevreden.
We zijn zelfs van plan om in het voorjaar de radiatoren van de slaapkamers ook te bekleden met een nieuwe cover.

Dhr. Walter Van Parys - Lint

Wij zijn zéér tevreden met de radiatorkast. Prima resultaat. De montage ging heel vlot en het geheel past perfect. Deze kast bespaart ons het vervelende schilderwerk ! Dank voor de vlotte samenwerking.

Dhr. Geys - Lommel

Wij hebben bij de vernieuwing van onze woning geopteerd om op de grootste radiatoren Sentimo radiartorbekleding te laten plaatsen. In de eerste plaats omdat dit ons veel schilderwerk bespaarde (oude plaatradiatoren met veel ribbeltjes) en… omdat dit ook veel goedkoper uitkwam dan de bestaande (goed werkende radiatoren!) allemaal te moeten vervangen door nieuwe modellen met een modernere look.
En… wij zijn nog elke dag uiterst tevreden dat wij voor deze covers gekozen hebben.

De radiatorcovers zorgen inderdaad onmiddellijk voor een totaal nieuwe look. En, eens geplaatst zijn de radiatoren met een later geplaatste cover ook niet te onderscheiden van fabrieksmodellen die standaard met dergelijke bekleding zouden geleverd / geplaatst zijn.

Dhr. Luc Gordts - Halle