We laten onze klanten graag aan het woord

Dat Sentimo radiatorbekleding de ideale oplossing voor u kan zijn, beslist u natuurlijk zelf.

Deze mensen kozen al voor Sentimo omwille van verschillende redenen: handig, zuinig, mooi, beperkte ingreep,… We geven u graag hun ervaringen mee.

Contacteer Ons

Kultuz bvba

03/886 00 51
Ruisbroek-Dorp 51A (Oud-Gemeentehuis)2870Puurs

Wij zijn zeker en vast heel tevreden over onze nieuwe radiatorkasten, zowel wat betreft de service, de communicatie als het resultaat.
Na verbouwingswerken op de benedenverdieping vonden we dat onze radiators niet meer bij onze nieuwe keuken en kasten pasten. In de krant zagen we reclame van Sentimo en we contacteerden “Het oud gemeentehuis” te Ruisbroek. Men kwam onze radiators opmeten en zeer goed advies geven. We waren er oorspronkelijk van overtuigd dat we de radiatorkasten niet zelf zouden kunnen plaatsen maar, zoals de adviseur/installateur ons garandeerde, iedereen kan deze kasten plaatsen! Het stelde ons wel gerust toen de installateur zei: “Als het niet lukt, kom ik helpen!” maar het is echt heel eenvoudig. Bovendien is het resultaat prachtig! Ons huis is eens zo veel waard!

Grtjs,
Katleen Verbist

Mevr. Verbist - Ruisbroek

De plaatsing is goed gelukt. Op zich was het niet moeilijk.
Het resultaat is inderdaad zeer geslaagd.
Groeten en tot binnenkort met de volgende bestelling 🙂

Dhr. Tim Van Den Broeck - Lint

Daar de radiatoren reeds 24 jaar oud zijn en de kleur niet meer zo fris was, zocht ik naar een oplossing.
Nieuwe radiatoren, laten spuiten, enz…. tot ik op de site van Sentimo terecht kwam.
Ik heb dan contact opgenomen voor een offerte maar had liever een persoonlijk contact, ook voor de juiste afmetingen en om de kleur te bepalen.

Door dit persoonlijk contact, werd de juiste kleur bepaald volgens de verschillende ruimtes en ook de juiste afmetingen besproken.

Ik heb ook de plaatsing laten doen wat ook een voordeel is want geen levering aan huis of ophaling en verpakkingsmateriaal enz…. Een ander voordeel is ook, indien schade aan het materiaal zal het ook onmiddellijk vervangen worden.

Het geeft de ruimtes een mooie, nieuwe, frisse look.
Het is een prachtig concept en zeer zeker een aanrader. Snel en eenvoudig.

Nogmaals bedankt voor de uitstekende service.

Mevr. Elisabeth Naalden - Mechelen

De sentimo radiatorbekleding hebben we opgemerkt op een woonbeurs in Mechelen. Direct zagen we dat dit een perfecte oplossing was om onze oude radiatoren conform de nieuwe te hermaken.
Een mooi afgewerkt geheel alsof we nieuwe radiatoren hebben laten plaatsen.  Een relatief beperkte ingreep voor een redelijke prijs.

Dhr. Rudi Possemiers - Rumst

Wij zijn zeer tevreden. We hebben er al veel succes mee gehad en hebben al aan een paar mensen uw adres doorgegeven.

Fam. Driesen - Putte

Wij zijn zéér tevreden met de radiatorkast. Prima resultaat. De montage ging heel vlot en het geheel past perfect. Deze kast bespaart ons het vervelende schilderwerk ! Dank voor de vlotte samenwerking.

Dhr. Geys - Lommel