RENOVEER UW OUDE RADIATOREN !

Met Sentimo metalen radiator covers geeft u uw oude radiator in -letterlijk- één klik een nieuwe look!

De bekleding is verkrijgbaar in 17 moderne kleuren en geschikt voor elke woonruimte, zelfs voor de badkamer.

Met de Sentimo radiatorkast is het heel eenvoudig om spanning of harmonie in uw interieur te brengen door te kiezen voor een stijlvolle kleur, een strak uiterlijk of een opvallende accentkleur.

De Sentimo systemen voor radiator ombouw is multifunctioneel en geschikt voor elk interieur.

In de keuken

Een keuken moet mooi, maar vooral functioneel zijn. Er is nood aan voldoende kastruimte en plaats om te koken en te eten. De verwarming moet dan ook volledig in dit plaatje passen. Sentimo radiatorbekleding kan de oplossing bieden om uw radiator om te bouwen en er een mooi radiator paneel rond te passen.

Deze is gemakkelijk te combineren met handige handdoekhouders.

In de badkamer

Niets onaangenamer dan staan rillen in de badkamer.  Verwarming is dan ook een must. Met de strakke Sentimo radiatorbekleding zorgt u er bovendien voor dat die er mooi uitziet. En niet alleen dat! Door de nodige openingen en de staal-op-staal geleiding hebt u geen enkel warmteverlies bij het ombouwen van uw radiator.

In de slaapkamer

Om van een goede nachtrust te genieten, moet de slaapkamer op de juiste temperatuur worden gebracht. Met de Sentimo radiatorkast hoeft u zich geen zorgen te maken. Doordat er geen enkel warmteverlies plaatsvindt, blijft uw thermostatische instelling correct.

In de living

De living is een centrale plaats in uw woning. Deze moet gezelligheid en warmte uitstralen. Sentimo radiatorbekleding kan hier met een strak design en aangepaste kleur toe bijdragen. Geeft u ze net een fel accent? Of integreert u ze in het geheel? Met de radiatorkasten krijgt u uw interieur in geen tijd een nieuwe, frisse look.

Maak een afspraak met onze specialisten

Wenst u kleuradvies? Een opmeting? Of meer info over de radiatorbekleding? Een mooie én functionele oplossing voor de ombouw van je oude radiators ?

Contacteer ons via onderstaand formulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

    (*) = verplichte velden