VERBERG uw oude radiatoren met sentimo radiatorombouw

De voordelen : goed om te weten

De Sentimo radiatorkasten zijn vervaardigd uit kras- en stootvast metaal waardoor een optimale warmtegeleiding blijft bestaan.

Uw vertrouwd comfort blijft gegarandeerd.

Een exclusieve look & feel

Met Sentimo radiatorbekleding geeft u een exclusieve upgrade aan uw interieur. Uw bestaande radiatoren krijgen in geen tijd de look & feel van heuse designradiatoren.

Er is een vlakke uitvoering “Solid” die sterk is in zijn eenvoud en uiteraard zéér makkelijk schoon te maken is. Verkiest u een fijn detail dan is het model “Groove” voorzien van een subtiele horizontale belijning.

Een vlekkeloze montage

Door de uitvoering op maat zijn voorbereidende aanpassingen of breekwerk overbodig.

De montage van de Sentimo metalen radiator cover gebeurt dan ook als laatste, maakt niks meer vuil en kan perfect in een afgewerkt interieur worden ingevuld.

NOOIT MEER EEN RADIATOR VERVEN

Er zijn weinig klusjes zo ondankbaar als het schilderen van een oude radiator. Zelfs met speciale radiatorverf kan het resultaat tegenvallen en het blijft dezelfde oude radiator.

De Sentimo radiatorkast wordt eenvoudigweg over uw bestaande radiator aangebracht in een enkele klik én in de door u gewenste kleur.  Kies hier uit onze 17 beschikbare kleuren.

Sentimo Radiatorbekleding

R

Past op (bijna) alles

De metalen radiator omkasting worden op maat van uw radiator gemaakt en kunnen worden aangepast aan elke situatie.

De zijpanelen van elke Sentimo cover zijn voorzien van de nodige sparingen zodat toekomende of vertrekkende buizen netjes zijn uitgewerkt.

R

Een nieuwe look

De bekleding van de metalen cover is verkrijgbaar in 17 moderne kleuren en geschikt voor elke woonruimte, zelfs voor de badkamer.

Creëer spanning of harmonie in uw interieur door te kiezen voor een stijlvolle kleur, een strak uiterlijk of een opvallende accentkleur. De Sentimo voorzet voor verwarming is gebruiksvriendelijk en geschikt voor elk interieur.

 

R

Voordelig design

We geven u graag een prijsvergelijk voor het vervangen van bestaande radiatoren door de Sentimo ombouw van radiatoren en verwarming.

U zal vaststellen dat voor een kleine investering in Sentimo radiatorcovers een vergelijkbaar en overweldigend resultaat wordt bereikt.

Een levering aan huis van de meeste radiatorbekledingen kan reeds op minder 15 werkdagen worden gerealiseerd.

Wat kunnen we voor u doen ?

Kunnen wij u voor u de plaatsing en/of opmeting verzorgen? Wenst u graag kleuradvies? Heeft u een radiator met uitzonderlijke afmetingen of wenst u een specifieke kleur?

Wij helpen u graag.

Kultuz bvba

03/886 00 51
Ruisbroek-Dorp 51A (Oud-Gemeentehuis)2870Puurs