We laten onze klanten graag aan het woord

Dat Sentimo radiatorbekleding de ideale oplossing voor u kan zijn, beslist u natuurlijk zelf.

Deze mensen kozen al voor Sentimo omwille van verschillende redenen: handig, zuinig, mooi, beperkte ingreep,… We geven u graag hun ervaringen mee.

Contacteer Ons

Kultuz bvba

03/886 00 51
Ruisbroek-Dorp 51A (Oud-Gemeentehuis)2870Puurs

Wij hebben bij de vernieuwing van onze woning geopteerd om op de grootste radiatoren Sentimo radiartorbekleding te laten plaatsen. In de eerste plaats omdat dit ons veel schilderwerk bespaarde (oude plaatradiatoren met veel ribbeltjes) en… omdat dit ook veel goedkoper uitkwam dan de bestaande (goed werkende radiatoren!) allemaal te moeten vervangen door nieuwe modellen met een modernere look.
En… wij zijn nog elke dag uiterst tevreden dat wij voor deze covers gekozen hebben.

De radiatorcovers zorgen inderdaad onmiddellijk voor een totaal nieuwe look. En, eens geplaatst zijn de radiatoren met een later geplaatste cover ook niet te onderscheiden van fabrieksmodellen die standaard met dergelijke bekleding zouden geleverd / geplaatst zijn.

Dhr. Luc Gordts - Halle

Wij zijn zeer tevreden.
We zijn zelfs van plan om in het voorjaar de radiatoren van de slaapkamers ook te bekleden met een nieuwe cover.

Dhr. Walter Van Parys - Lint

Wij zijn zéér tevreden met de radiatorkast. Prima resultaat. De montage ging heel vlot en het geheel past perfect. Deze kast bespaart ons het vervelende schilderwerk ! Dank voor de vlotte samenwerking.

Dhr. Geys - Lommel

Wij zijn zeker en vast heel tevreden over onze nieuwe radiatorkasten, zowel wat betreft de service, de communicatie als het resultaat.
Na verbouwingswerken op de benedenverdieping vonden we dat onze radiators niet meer bij onze nieuwe keuken en kasten pasten. In de krant zagen we reclame van Sentimo en we contacteerden “Het oud gemeentehuis” te Ruisbroek. Men kwam onze radiators opmeten en zeer goed advies geven. We waren er oorspronkelijk van overtuigd dat we de radiatorkasten niet zelf zouden kunnen plaatsen maar, zoals de adviseur/installateur ons garandeerde, iedereen kan deze kasten plaatsen! Het stelde ons wel gerust toen de installateur zei: “Als het niet lukt, kom ik helpen!” maar het is echt heel eenvoudig. Bovendien is het resultaat prachtig! Ons huis is eens zo veel waard!

Grtjs,
Katleen Verbist

Mevr. Verbist - Ruisbroek

De sentimo radiatorbekleding hebben we opgemerkt op een woonbeurs in Mechelen. Direct zagen we dat dit een perfecte oplossing was om onze oude radiatoren conform de nieuwe te hermaken.
Een mooi afgewerkt geheel alsof we nieuwe radiatoren hebben laten plaatsen.  Een relatief beperkte ingreep voor een redelijke prijs.

Dhr. Rudi Possemiers - Rumst

Wij zijn zeer tevreden met onze aankoop en ook met de service die u ons gaf.
De nieuwe radiatorbekleding is een handige en zuinige manier om een oude radiator een hedendaagse look te geven.

Fam. Bajoit - Keerbergen